Galatasaray'da huzursuzluk mu var? Okan Buruk'la ilgili sözleşme iddialarının perde arkası

Spor haberleri Galatasaray Okan Buruk

Galatasaray'da Okan Buruk'un sözleşmesi ve takım içindeki maaş skalasıyla ilgili huzursuzluk mu var? Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, detayları anlattı.

Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, Haber Global'de yayınlanan Kontra Transfer programında konuya ilişkin "Suni bir gündem oluşturma çabası var. Buna istemeden alet olan kişiler de var. Sanki Galatasaray 15 yıldır şampiyon olmuyor, büyük bir kaos varmış gibi bir ortam var. Galatasaray son şampiyon. Oynadığı son 8 maçın 6'sını kazandı. Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı ama Okan Buruk tahtaya konuluyor. Bir organizasyon görüyoruz.

Sözleşme konusu da enteresan. Detayları anlatayım. Galatasaray'da Okan Buruk'la ilk sözleşme yapılırken, seçim skalasını bozmak istemedi Galatasaray. 1+1 sözleşme yapılmıştı, artı bir sezon sonu devreye girdi. Görüşme Ankaragücü deplasmanı öncesi yapıldı. O günden bugüne kadar da Okan hocanın hiçbir şekilde şu kadar istiyorum, yeni sözleşme istiyorum gibi bir tavrı da olmadı. Geçen 3 aylık süreçte de talep olmazken, yönetim de hoca alınır diye 'Transfer de bitsin masaya oturacağız' yaklaşımında bulundu. Çok yakın zamanda da Okan hoca ile masaya oturmayı planlıyor yönetim" dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk