Galatasaray'da 'Erden Timur' iddiası: "O yıldızı da ikna etti"

HABER MERKEZİ
Galatasaray Erden Timur
Galatasaray'da 'Erden Timur' iddiası: "O yıldızı da ikna etti"

Galatasaray'ın Sportif AŞ Başkan Vekiliği görevinden istifa eden Erden Timur'un sarı kırmızılı göreve geri döneceği öne sürüldü. Bir de transfer iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray'ın Süper Lig'de son iki yılda kazandığı şampiyonluklarda özellikle yapılan transferlerdeki payı nedeniyle sarı kırmızılı camianın sevgisi ve takdirini kazanan Erden Timur, haziran ayında görevinden istifa etmişti.

İstifasıyla camiada büyük şaşkınlık yaratan Erden Timur, yaptığı açıklamada görevini bırakma sebebiyle ilgili olarak "İstifa etmekten başka çarem kalmadı, tutunacak bir dalım olsa tutunurdum. Ne arsızlığımız, ne hırsızlığımız kaldı." ifadelerini kullanmıştı.

"DÖNÜYOR" İDDİASI

Öte yandan sezonun başlamasına çok kısa süre kala transferde sadece Michy Batshuayi ve Elias Jelert'i kadrosuna katan, sezonun ilk resmi maçında Beşiktaş'a 5-0 yenilerek Süper Kupa'yı kaptıran Galatasaray'da bazı yöneticilerin Erden Timur'u geri getirmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Ajansspor'da yer alan habere göre sarı-kırmızılı yöneticilerin Erden Timur ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve eski Sportif AŞ Başkan Vekili'ni geri dönmesi konusunda yüzde 99 ikna ettiği kaydedildi.

Erden Timur'un kulübe geri dönmesi için çaba harcayan Galatasaraylı yöneticilerden bazılarının Timur'un geri dönmemesi halinde istifa etmeye hazırlandığı da gelen bilgiler arasında...

Bu arada, sarı kırmızılı kulüpteki yöneticilik görevine geri dönmeye hazırlanan Erden Timur'un Galatasaray'ın daha önce de transfer gündemine gelen Barcelona'nın Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan ile İspanya'da görüştüğü ve 33 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu ile büyük oranda anlaştığı iddia edildi.

Böylece Erden Timur yöneticilik görevine geri dönerse yanında İlkay Gündoğan'ı da getirecek.

BURHAN CAN TERZİ: İDDİALAR DOĞRU DEĞİL

Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi ise, bu iddianın doğru olmadığını söyledi. Terzi, "Çıkan "Erden Timur geri dönüyor" haberleri ve diğer benzer iddialarla ilgili konunun muhataplarıyla konuştum. Böyle bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.