Galatasaray'a yeni sponsor, stadın adı değişti

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'a yeni sponsor, stadın adı değişti

Galatasaray, RAMS Global ile stat isim sponsorluk anlaşması imzaladı. Dev bir gelir elde edecek Sarı-kırmızılıların stadının ismi 5 yıllık boyunca RAMS Park olacak.

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Galatasaray, dev bir sponsorluk anlaşmasının altına imzasını attı.

Sarı-kırmızılılar, stat isim hakkı için RAMS Global ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Bu anlaşmayla Galatasaray, 5 sezonluk stadyum isim ve sponsorluk için yıllık KDV hariç 213 milyon 600 bin lira gelir elde edecek. Sponsorluk kapsamında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki stadın adı RAMS Park oldu.

RAMS Park'ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve RAMS Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül katıldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan başkan Dursun Özbek, "Dünya standartlarındaki anlaşma için RAMS Global'e ve Devran Bülbül'e teşekkür ediyorum. Futbolun tüm paydaşları için zor bir dönemde kulübümüze büyük destek veriyorlar. RAMS Global, ülkemiz topraklarında doğup uluslararası bir firma haline geldi. Bugün başlayan birlikteliğin iki tarafa da çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

RAMS Türkiye Üst Yöneticisi Devran Bülbül, sarı-kırmızılı takımın yapacağı transferlerde maddi destek verip vermeyeceklerinin sorulması üzerine, "Türk spor tarihinin en büyük sponsorluklarından birine imza attık. Bir Galatasaray taraftarı ve sevdalısı olarak kulübüme her konuda destek sağlayacağımın sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı.

Tören, sponsorluk anlaşmasının imzalanması, Devran Bülbül'e forma hediye edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Galatasaray Galatasaray Sponsor Dursun Özbek Erden Timur