Galatasaray'a Kerem Demirbay transferinde rakip çıktı!

Galatasaray
Galatasaray'a Kerem Demirbay transferinde rakip çıktı!
DepoPhotos

Galatasaray'ın transferi için görüşmelerde bulunduğu Bayer Leverkusen'in Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Kerem Demirbay için Suudi Arabistan'ın Al-Shabab devreye girdi.

Galatasaray, bir süre önce Bayer Leverkusen forması giyen 30 yaşındaki Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Kerem Demirbay için resmi girişimlere başlamıştı.

Kicker'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın Leverkusen'e 2 milyon Euro'dan daha az bir teklif sunduğu ve Alman ekibinin bu teklifi çok düşük bulduğu ve beklentilerinin çok daha yüksek olduğu bildirildi.

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Shabab'ın da tecrübeli orta saha oyuncusunun peşinde olduğu ancak henüz resmi bir teklifte bulunmadığı aktarıldı.

Kerem Demirbay'ın Al-Shabab'ı seçmesi durumunda Leverkusen'de kazandığı maaşı rahatlıkla Suudi kulübünde de kazanılabileceği ve Leverkusen'in de Galatasaray'ın önerdiğinden çok daha büyük bir transfer geliri elde edebileceği kaydedildi.

Dört yıl önce 32 milyon Euro karşılığında Hoffenheim'dan transfer edilen Kerem Demirbay, Bayer Leverkusen formasıyla çıktığı 149 resmi maçta 15 gol - 30 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Kerem Demirbay Bayer Leverkusen Suudi Arabistan Al-Shabab Galatasaray transfer haberleri