Galatasaray’a Kasımpaşa freni

Haber Merkezi
Galatasaray Kasımpaşa futbol
Galatasaray’a Kasımpaşa freni

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Kasımpaşa ile 90+5. dakikada yediği golle 3-3 berabere kaldı.

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa’yı ağırladı.

RAMS Park’ta oynananan karşılaşmada Galatasaray 20. dakikada bulduğu golle öne geçti. Abdülkerim Bardakcı’nın sol kanattan yaptığı ortada Victor Osimhen ceza sahası içinde topa dokunarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray’a Kasımpaşa freni - Resim : 1

Bu golden 8 dakika sonra Osimhen bir kez daha sahne aldı. Gabriel Sara’nın pasında Nijeryalı golcü ceza alanı içinde yaptığı vuruşla kendisinin ve takımın 2. golünü kaydetti.

Galatasaray’a Kasımpaşa freni - Resim : 2

34.dakikada Ismail Jakobs’un asistinde Mauro Icardi maçta durumu 3-0’a getirdi.

Kasımpaşa 44. Dakikada Mamadou Fall’un attığı golle farkı 2’ye indirdi.

Mücadelenin ilk yarısı Sarı-kırmızılıların 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray’a Kasımpaşa freni - Resim : 3

Kasımpaşa 82. dakikada penaltı kazandı. Galatasaray savunmasından Jakobs’un topa elle müdaheleye ettiği gerekçesiyle maçın hakemi Oğuzhan Çakır VAR’da yaptığı incelemenin ardından penaltı noktasını işaret etti. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Hajradinovic skoru 3-2 yaptı.

Galatasaray’a Kasımpaşa freni - Resim : 4

Karşılaşma tam bitmek üzereyken Kasımpaşa’da 90+5’te sahne alan Nuno Da Costa attığı golle maçta durumu 3-3’e getirdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da sonucu belirledi: 3-3.

Bu sonuçla Sarı-kırmızılılar ligdeki ilk puan kaybını yaşamış oldu. Puanını 19’a yükselten Galatasaray ligde liderliğini sürdürdü. Uzatmada bulduğu golle zorlu deplasmanda puanı kurtaran Kasımpaşa ise puanını 7 yaptı ve 12. sırada yer aldı.

Galatasaray’a Kasımpaşa freni - Resim : 5

Galatasaray ligde gelecek hafta sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak, Kasımpaşa ise evinde Bodrum FK ile mücadele edecek.