Galatasaray, Yohan Boli'nin peşinde

Galatasaray, Yohan Boli'nin peşinde

Forvet sıkıntısı bir türlü bitmeyen Galatasaray'ın St. Truiden forması giyen Yohan Boli için devreye girdiği iddia edildi.

Haber Global - Dış Haberler

Sezon başında uzun uğraşlarla kadrosuna kattığı Radamel Falcao'dan sakatlığı sebebiyle Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 10 maçta faydalanamayan, takımın ikinci forveti konumundaki Florin Andone'dan da çapraz bağlarındaki yırtık sebebiyle Mart ayına dek faydalanamayacak olan Galatasaray için Belçika medyasından sürpriz bir iddia geldi.

Habere göre Sarı-kırmızılılar, St. Truiden'in 26 yaşındaki golcüsü Yohan Boli için devreye girdi. Anderlecht, Club Brugge, Genk ve Zulte Waregem gibi kulüplerin de transfer etmek istediği Fildişili golcü için en avantajlı takımların Galatasaray ve Anderlecht olduğu; Türkiye'de daha fazla para kazanabileceği için Boli'nin Galatasaray'ı seçme ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi.

Sözleşmesi sezon sonunda biteceği için St. Truiden'in bonservis bedelini 2 milyon Euro olarak belirlediği Boli, bu sezon Belçika Ligi'nde oynadığı 17 maçta 10 gol kaydetti.

Fildişili oyuncu sezon başında Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti.

Galatasaray, Yohan Boli'nin peşinde - Resim : 1

Galatasaray Yohan Boli Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer listesi Beşiktaş