Galatasaray yeni transferini açıkladı

Galatasaray transfer
Galatasaray yeni transferini açıkladı

Galatasaray, Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui'nin transferini duyurdu.

Galatasaray transfer açıklaması yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüp sosyal medya hesabından yeni transferini açıkladı. Paylaşımda "Omar Elabdellaoui... Belki söylemesi zor ama öğrenecek, aklınızda tutacak ve asla unutmayacaksınız." Hoş geldin Omar Elabdellaoui!" ifadeleri kullanıldı. 

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel Futbolcu Omar Elabdellaoui ile 2020-2021 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.
2020-2021 sezonu için net 1.300.000 Euro sabit transfer ücreti,
2021-2022 sezonu için net 1.350.000 Euro sabit transfer ücreti,
2022-2023 sezonu için net 1.400.000 Euro sabit transfer ücreti."

Galatasaray yeni transferini açıkladı - Resim : 1

MUSTAFA CENGİZ: "OMAR'IN GALATASARAY'DA ÇOK BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM"

Galatasaray'ın yeni transferi Omar Elabdellaoui, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşen törenle birlikte kendisini 2022-2023 sezonunun sonuna dek Galatasaray'a bağlayan imzayı attı.
İmza töreninde kulüp televizyonuna konuşan Başkan Mustafa Cengiz, "Omar Norveç'te doğdu ve büyüdü. Kendisi Norveç Milli Takımı'nda ve Olympiakos'ta kaptanlık yapmış çok değerli bir futbolcu. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet vereceğine ve Galatasaray'da çok başarılı olacağına inanıyorum. Bu transferin hem camiamıza hem futbol takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Scout ekibimizi ve teknik ekibimizi Omar gibi bir futbolcuyu kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Hoş geldin" dedi.

OMAR ELABDELLAOUI KİMDİR?

Sarı-kırmızılılar bu kapsamında Yunan ekibi Olympiakos’ta forma giyen ve sözleşmesi sona eren Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui ile ilgileniyordu. Cimbom, 28 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Omar Elabdellaoui, bu sezon Olympiakos ile 28 Yunanistan Ligi, 12 UEFA Şampiyonlar Ligi, 4 UEFA Avrupa Ligi ve 3 Yunanistan Kupası olmak üzere toplam 47 resmi müsabakaya çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Elabdellaoui, Olympiakos ile 2015, 2016, 2017 ve 2020 yıllarında Yunanistan Ligi’nde şampiyonluk yaşadı.
Norveçli futbolcu kariyerinde Stromsgodset, Feyenoord, Braunschweig ve Hull City’de forma giydi. 2012 yılında Manchester City’e transfer olan Elabdellaoui, A Takım’da oynamadı.
Norveçli Milli Takımı’nda görev alan başarılı sağ bek, milli takımın diğer alt kategorilerinin hepsinde de görev aldı.

 

 

Galatasaray transfer Omar Elabdellaoui