Galatasaray'a 20'lik sağ bek: Sacha Boey

Galatasaray Galatasaray transfer
Galatasaray'a 20'lik sağ bek: Sacha Boey

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, sağ bek için de Rennes'den Sacha Boey'u kadrosuna katıyor. Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Boey, İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor.

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda alınan PSV Eindhoven yenilgisi sonrası transfer çalışmalarına hız veren Galatasara, Universitatea Craiova'dan Alexandru Cicaldau sonrası Rennes'den Sacha Boey'un da transferini bitiriyor. Transferin kısa süre içerisinde nihayete kavuşturulması ile oyuncunun İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 

Le Parisien'den Benjamin Quarez'in haberine göre; Galatasaray geçtiğimiz sezonu Dijon'da kiralık olarak geçiren Rennes'in sağ beki Sacha Boey'in transferinde önemli mesafe katetti. Transfer görüşmelerinde artık son aşamaya gelinirken, oyuncunun bu hafta sonunda Türkiye'de olabileceği aktarıldı.

Öte yandan Sacha Boey'in transferinin bonservisiyle gerçekleşeceği ve takım arkadaşlarıyla da vedalaştığı bilgisi paylaşıldı.

20 yaşındaki Kamerun asıllı Sacha Boey geçtiğimiz sezon Dijon'da 26 lig maçına çıkarken 1 asist yapmıştı. Piyasa değeri 2.5 milyon euro olarak gösterilen Boey, Rennes'de ise toplamda 12 maç oynarken 2 asist başarısı gösterdi.

Celtic'in uzun süredir gündeminde olan Boey, İskoç ekibinin tekliflerini geri çevirmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Sacha Boey Rennes