Okan Buruk'tan Rashica açıklaması: "Bizim sağ kanatta çok opsiyonumuz vardı"

Galatasaray Beşiktaş
Okan Buruk'tan Rashica açıklaması: "Bizim sağ kanatta çok opsiyonumuz vardı"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yeniden kadroya katmak istedikleri Milot Rashica'nın Beşiktaş'a transfer olduğunun hatırlatılması üzerine, "Haberleri maç sonrasında yeni duydum. Bizim sağ kanatta çok opsiyonumuz vardı" dedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana'yı mağlup ederek toplamda 4-0'lık skorla turu atladı.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya çok istekli başladıklarını söyleyen Buruk, "Rakibe pozisyon vermedik, iyi işler yaptık. Önemli olan kazanmaktı. Maçın başındaki coşkumuz bize gelecek için ümit verdi ama Torreira'nın kırmızı kartı kötü oldu. Molde, kendi sahasında etkili olabilen bir takım. Kolay bir maç olmayacak." ifadelerini kullandı.

RASHICA VE KANAT BÖLGESİ TRANSFERİ İÇİN SORUYA CEVAP

Buruk, Beşiktaş'ın Rashica transferinin sorulması üzerine, "Maç sonrası Rashica haberlerini yeni duydum. Sağ kanatta çok fazla opsiyonumuz vardı zaten, bu dönemde birçok fırsat da karşımıza çıkıyor. Kanat bölgesi için gelişmeler olabilir" değerlendirmesinde bulundu.

"ZANIOLO GİTMEK İSTİYOR"

Deneyimli teknik direktör, Aston Villa'ya transferi gündemde olan oyuncusu için; "Zaniolo ile ilgili süreç sürüyor. Kendisi Premier League'de oynamak isteyen bir oyuncu, buna saygı duyuyoruz. Kulübümüzün de menfaatleri oluşacaksa, bu transfer olacak gibi gözüküyor." şeklinde konuştu.

SERGIO RAMOS AÇIKLAMASI

Sergio Ramos hakkında gelen soru üzerine Okan Buruk, "Stoper bölgesi için gidişata göre bakacağız. Şu anda ille bir oyuncu alacağız diye bir şeyimiz yok. Her pozisyon için çalışıyoruz. Stoper de bunlardan biri." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk milot rashica Beşiktaş Galatasaray transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri