Okan Buruk: "Şampiyonluk yolunda az yolumuz kaldı"

Galatasaray Okan Buruk
Okan Buruk: "Şampiyonluk yolunda az yolumuz kaldı"

Süper Lig'in 33. haftasında sahasında karşılaştığı Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, "İnşallah şampiyonluk yolunda az yolumuz kaldı. Bizim için şu andaki ilk hedef 3 maçı kazanıp şampiyon olmak." açıklamasında bulundu.

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde karşılaştığı Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek son 5 haftaya en yakın takipçileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 5 puan önünde lider girdi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede, "Maçın özeti aslında özellikle ilk yarı çok pozisyona girdik. Çok net pozisyon vermesek de, rakibin başarılı olduğu denemeler oldu. Bugünkü direncimiz ve konsantrasyonumuz yüksekti. Çok önemli bir galibiyet aldık. Geçen haftanın tam tersi şeyler yaptık. Taraftarımıza ve oyuncularıma teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonluk yolunda az yolumuz kaldı. Bizim için şu andaki ilk hedef 3 maçı kazanıp şampiyon olmak." ifadelerini kullandı.

"MAYISLAR BİZİMDİR!"

Sezon başında hedeflerini şampiyon olmak olarak belirlediklerini hatırlatan Buruk, "Camia içindeki birliktelik başarıyı getiriyor ama buradaki lokomotif, Galatasaray'ın futbol takımı. Daha transfer yapmadan hedefimiz şampiyonluk demiştik. Aynı konsantrasyonla devam etmemiz lazım. Burada tabii bir avantajımız da var ve bunu kullanmak istiyoruz. 'Mayıslar bizimdir' demiştim. Yine aynı şeyi söyleyeceğim." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk Süper Lig