Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Birinci sorumluluk benim 

HABER MERKEZİ
Okan Buruk Galatasaray Spor haberleri
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Birinci sorumluluk benim 

Galatasaray'a Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a elendikleri karşılaşma sonrasında, "Burada birinci sorumluluk benim. Oyuncularım en iyisini yapmaya çalıştı. Muhteşem bir taraftar vardı. Tek üzüleceğimiz şey onların istedikleri galibiyeti getiremedik." dedi.

Maçın ardından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk açıklamasında; "Hayal ettiğimizle maçın içinde gerçekleşen örtüşmüyor. Kağıt üstünde oyuncu bazında inanılmaz bir kalite farkı var. Daha iyi bir performans ortaya koyabilirdik. Geçen seneki Molde maçına benzeteceğim. Zaman zaman üzerimizde 5'er kilo ağırlık varmış gibi hareket ettik. Top bizdeydi ama ne pas hızımız, ne dikine oyunumuz iyiydi. Çok fazla pas hatası yaptık ve hep geçiş şansı verdik rakibe. İkinci yarı oyunu biraz daha dengeledik. Son bölüme doğru rakip kalede oynadığımız bir maçtı. Aslında maçı çevirecek pozisyonu da bulduk. Burada birinci sorumluluk benim. Oyuncularım en iyisini yapmaya çalıştı. Muhteşem bir taraftar vardı. Tek üzüleceğimiz şey onların istedikleri galibiyeti getiremedik." dedi. 

Deneyimli teknik direktör sözlerinin devamında; "Bu takım geçen sene şampiyonu olduğu için burada play-off oynadı. Yine şampiyonluk için mücadele edecek bu oyuncular. Tekrar lige döneceğiz ve hedefimiz Avrupa Ligi'ni kazanmak." açıklamasında bulundu.