Fatih Terim: Pozisyon vermeden gol yedik

Galatasaray
Fatih Terim: Pozisyon vermeden gol yedik

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında sahasında karşılaştığı PSV'ye 2-1 mağlup olarak organizasyona veda eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Bir şeyde daha başarılı olduk, hiç pozisyon vermeden gol yedik" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın evinde Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'a 2-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turunda veda etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim şunları söyledi:

"Bir şeyde daha başarılı olduk, onu da çalışarak bertaraf etmemiz lazım. Hiç pozisyon vermeden gol yedik. Biz çok gol pozisyonu bulduk mu? Hayır. Baskılı bir oyun oynadık. Sonra da maalesef bir taçtan gol yedik. Demek ki konsantrasyon eksikliğimiz var. Bazen gerçekleri kabul etmek gerekir. Bizden daha iyi takımlar. 10 kişi kalınca daha rahat oynadık, gol bulduk ama turla ilgili fazla şansımız yoktu. St. Johnstone maçı biraz değişik olacak diye düşünüyorum, yarına kadar listeyi vermek zorundayız, bu akşam maç oynadık. Sol bekimiz Avrupa Şampiyonası'ndan sonra idman yapmadığını söyledi. Hazır edebildiğimiz kadar oyuncularımız hazır edeceğiz ve oynatacağız. Zaman içinde Diagne içindeki kararımızı da söyleyeceğiz. O da bizimle beraber, oyuncumuz şu anda. Herkesten faydalanmaya çalışıyoruz. 7 Eylül'e kadar daha çok zaman var, ayrılıklar ve yeni gelenler olacak."

Galatasaray PSV maçı CANLI İZLE Şampiyonlar Ligi justin tv izle selçuk sports hd izle