Fatih Terim, PSV mağlubiyetini değerlendirdi

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Fatih Terim, PSV mağlubiyetini değerlendirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda deplasmanda PSV'ye 5-1 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'a deplasmanda 5-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

PSV'nin rahat bir galibiyet aldığını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır. Takımımızın bu seviyelerde oynaması için gereken şeyleri yapacağız. PSV, tura bizden daha yakın. Üzgünüz ama gereken neyse zaman içerisinde yapacağız." dedi.

Kadro tercihiyle ilgili sorulan soruya cevap veren Terim, "Elimizdeki bazı mevkilerin orijinal adamı olmadığı için böyle çıktık. Ayrıca ne Falcao hazır, ne de Mostafa'yı hazır hissediyoruz. Sonradan sokmayı daha uygun bulduk. Elimizdeki iki santrfor ideal olduğu zaman, oyun planımız da ona uygun olursa koyarız." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk dakikada gol yerseniz, hangi planı yaparsanız yapın oyuncular sıkıntı yaşayacaklardır. Bu seviyede böyle goller yerseniz muhakkak ki geriye düşeceksiniz."

Galatasaray'ın PSV'yi ağırlayacağı rövanş karşılaşması 28 Temmuz Çarşamba günü oynanacak.

Gs maçı şifresiz canlı izle tv8 izle tv8 canlı yayın justin tv izle