Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray Fatih Terim Galatasaray transfer
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK ile oynanacak ligin ilk maçı öncesinde Sarı-kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Terim, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Başlamadan önce Emre Gönlüşen hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Hemşehrimdi, hepimiz çok seviyorduk. Sesi kulaklarımızda olacak. Allah rahmet eylesin tekrardan.. Yeni sezon herkese hayırlı olsun. Ümit ederim kazasız belasız olur. Ortam çok müsait değil açıkçası. Futbolun keyfi olan taraftar ve seyircinin olmaması açıkçası keyif vermiyor. yapacak da bir şey yok. Ümit ederim en kısa süre içerisinde seyircimize kavuşuruz. Bu dünyanın sonu değildir. Karamsar olacak halim yok. Söylenecek halim hiç yok. Karalar bağlayacak halim yok. Biz Galatasarayız. Galatasaraylılardan ricam, tüm taraftarımızla takımımızla yönetim kurulumuzla camiamızla konsantre ve tek ses olup mayıslara hep beraber koşmamızdır. Böyle olursa hep beraber koşarız mayıslara. O yüzden bazen dediğim gibi istekler ile gerçekler yanyana gelmeyebilir. Bizim biliyorsunuz geldiğimizden itibaren UEFA cezamızdan nedeniyle kiralık oyunculardan yapmak zorunda kaldık. Sattığımız kadar alma diye bir UEFA engeline denk geldik. O yüzden çoğunu kiralık aldık. Şunu belirtmem lazım ki 36 oyuncu aldıysak 50 oyuncu da verdik. Katkılar sağlayan rakamlar elde etti Galatasaray. 2 yıl şampiyonluk, 4 kupa aldıysa ve 35 milyon euro kar açıkladıysa doğru yoldadır Galatasaray. Yerli oyuncu piyasasında; eğer takımlar çok ise burada Galatasaray seçenek olmaz. Bir oyuncuya fazla takım talipse Galatasaray seçenek olamaz. Galatasaray tek seçenek değilse oyuncuya ısrarımız olmaz. Bu bilinsin isterim. Yerli piyasasında durumumuz bu. Allah nasip ederse takımımızın geleceğiyle ilgili yönetimimizle toplantı yaptığımız zaman tahtaya yazdığım isimler aşağı yukarı buydu. Aklımızdakilerle, gönlümüzdekilerle gerçekler birleşmedi ama yakın zamanda birleşmeyecek değil. Allah nasip ederse yapmaya çalışacağız. Bundan bütün Galatasaraylılar emin olmalı. Herhangi bir şey için konuşmuyor değilim. Konuşma zamanı gelince konuşurum merak etmesinler. Mayıslara beraber koşmak için tek ses olmamız lazım."

"OKAY YOKUŞLU TRANSFERİ OLMADI"

Maç sonrasında yaptığı açıklamada Okay Yokuşlu transferinin olmayacağını açıklayan Terim, "Keşke bir imkanımız olsa da uçu açık bir toplantı yapabilsek ve kimleri istediğimizi ya da istemediğimizi söylesek. Okay Yokuşlu'yu istedik, ona da çok niyetliydi ama kulübü izin vermedi. Muhakkak ki taraftarımız çok önemli, mutlu olsunlar ama bu bizim işimiz; bilsinler ki her şeyin bir sebebi vardır. Bizim hayatımız bu, 24 saat buna çalışıyoruz. O kadar değil, kulübün bu durumunda da kolay değil. Biz Galatasaray'ız, hiçbir şey olmasa da biz herkes kadar iddialı oluruz. Yeni bir takım için, alacağımız oyuncuların bize para kazandırmasını, son takımının biz olmamasını istiyoruz. Tabii ki bir fırsat transferiyse yaşı önemli değil" dedi.

Fatih Terim Galatasaray Galatasaray transfer haberleri