Ultraslan'dan sert açıklama!

Galatasaray
Ultraslan'dan sert açıklama!

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, sarı-kırmızılı takımın Konyaspor'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından sert bir açıklama yayımladı.

ultrAslan'ın sosyal medya hesaplarından "Galatasaray kimsenin çiftliği değildir!" başlığıyla yayımlanan yazıda şu ifadeler kullanıldı:

"Galatasaray camiasını diğer spor kulüplerinden ayıran en büyük özellik bir spor kulübünün çok ötesinde; 1481'den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği olmasıdır.

Bu köklü camiada kendini duayen, yüksek istişare kurulu, önde gelen ve akil olarak adlandıranlar Galatasaray'ı bu durumlara düşürenlere karşı neden sessiz?

Seçim ve Mali-İdari Genel Kurul döneminde ortaya çıkan geriye kalan zamanlarda ise camia içinde fitne-fesat yaymaya çalışan, her ortamda Galatasaray'ın sahibiyiz diyen ama Galatasarayımızı kendi ego ve reklamları için rakı masalarına meze edenler nerede?

Milyonlarca Galatasaraylı yıllardır üye olmayı beklerken, Galatasaraylı olmayanları üye yapanların camiada hüküm sürmelerinin ve önderlik yapmaya çalışmalarının da farkındayız.

Galatasaray'ın "önde gelen" o isimlerini yemeğe değil sahneye davet ediyoruz.

Son olarak gitmeden önce Başkan Burak Elmas'a sesleniyoruz; sadece üyelere açıklanan menajer ücretlerini değil menajer isimlerini ve menajerlerin kimlerle bağlantılı olduklarını bekliyoruz."

Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde topladığı 35 puanla, maç fazlasıyla 12. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı takımın düşme potasıyla arasında 8 puan fark bulunuyor.

Ultraslan Galatasaray kimsenin çiftliği değildir açıklaması

Kaynak: Haber Global TV

ultraslan Galatasaray Süper Lig burak elmas