Galatasaray son 12 lig maçında 1 kez kazanabildi!

Galatasaray
Galatasaray son 12 lig maçında 1 kez kazanabildi!

Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, galibiyete hasret kaldı.

Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında lider Trabzonspor'u konuk eden Galatasaray, 1-0 öne geçtiği mücadeleden son 5 dakikada yediği gollerle 2-1 yenik ayrıldı.

Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki 10. mağlubiyetini yaşadı ve 27 puanda kaldı. Lider Trabzonspor ise 16. galibiyetini alarak puanını 54'e taşıdı. Karadeniz temsilcisi, bir maçı eksik Konyaspor ile puan farkını 9'da tuttu.

GALATASARAY, 15. SIRAYA GERİLEDİ

Ligde 23. haftaya 13. sırada giren sarı-kırmızılı ekip, 15. sıraya düştü.

Rakipleri Kasımpaşa ve Göztepe'nin kazandığı haftada Trabzonspor'a mağlup olan "Cimbom" kötü gidişi durduramadı.

Haftaya düşme hattının en üst sırasındaki Antalyaspor'un 4 puan önünde giren Galatasaray, bu yenilgiyle farkın 3'e düşmesini engelleyemedi.

SON 12 LİG MAÇINDA 1 KEZ KAZANABİLDİ

Galatasaray, Süper Lig'de yaptığı son 12 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 11 gol atan "Cimbom", kalesindeki 19 gole engel olamadı.

TORRENT 3. MAÇINDA DA MAĞLUP

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı üçüncü maçta da galibiyet elde edemedi.

Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen İspanyol teknik adam yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ilk sınavında deplasmanda Hatayspor'a 4-2 mağlup oldu. İkinci maçında sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Torrent yönetimindeki Galatasaray, son olarak Trabzonspor'a aynı skorla kaybetti.

Domenec Torrent yönetimindeki sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakalarda öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.

Kaynak: AA

Galatasaray Süper Lig puan durumu Süper Lig puan durumu Galatasaray küme düşme hattı Galatasaray küme düşer mi? Galatasaray puan durumu