Galatasaray sağ bekini Danimarka Milli Takımı'nda buldu

Galatasaray sağ bekini Danimarka Milli Takımı'nda buldu

Son dakika transfer haberine göre Galatasaray sağ bek arayışlarında Valentin Rosier'nin Beşiktaş'ı istemesi üzerine rotayı Danimarka Milli Takımı'na çevirdi. EURO 2020'de performansıyla dikkat çeken Stryger Larsen ile anlaşma sağlandığı öne sürülüyor.

Galatasaray son dakika haberine göre sağ bek için Udinese'de forma giyen Danimarka Milli Takımı oyuncusu Stryger Larsen'i ikna etti. 

ABD'li oyuncusu DeAndre Yedlin'in performansından memnun olmayan Galatasaray, Omar'dan da en azından sezonun ilk yarısında faydalanamayacak. Bu nedenle sağ bek arayışlarını sıklaştıran Sarı-Kırmızılı kulüp aradığı ismi EURO 2020'de buldu.

Udinese'nin oyuncusu olan Danimarkalı futbolcu Stryger Larsen ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alan Cim Bom, Udinese ile de bonservis konusunda anlaştı. 

5 milyonluk bonservis bedeli 3 milyona inerken oyuncu da yıllık 1.2 milyon euro'ya evet dedi.  Son anda bir sorun çıkmazsa Danimarkalı Stryger, bu sezon Galatasaray formasını giyecek. DeAndre Yedlin ise satış listesine konacak.

Öte yandan sol bek arayışlarında Alioski ile anlaşamayan Sarı-kırmızılı ekip PSG'den Laywin Kurzawa'yı kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. 

Stryger Larsen kimdir?

21 Şubat 1991'de Danimarka'nın Sakskøbing şehrinde dünyaya gelen Jens Stryger Larsen, sağ bek pozisyonunda forma giyiyor. Kariyerine Bröndby'de başlayan Jens Stryger Larsen, daha sonra FC Nordsjaelland, Austria Wien ve Udinese oynadı. Larsen, kariyerinde çıktığı 368 maçta 17 gol üretirken, 23 asist yaptı. Tecrübeli futbolcu, ilk kez 31 Ağustos 2016 tarihinde sırtına geçirdiği Danimarka Milli Takım formasıyla toplam 30 maça çıktı ve 2 asist üretti.

SAVUNMANIN HER BÖLGESİNDE OYNAYABİLİYORJens Stryger Larsen'in en önemli özelliği de savunmanın her bölgesinde oynayabilmesi. Tecrübeli futbolcu, asıl mevkisi olan sağ bekin yanında stoper ve sol bekte de oynayabiliyor.

son dakika transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri Galatasaray futbol transfer