Galatasaray önce Ndombele sonra Davinson Sanchez transferlerini KAP'a bildirdi

Galatasaray Transfer UEFA Şampiyonlar Ligi İngiltere Premier Lig
Galatasaray önce Ndombele sonra Davinson Sanchez transferlerini KAP'a bildirdi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray, Tottenham'dan Tanguy Ndombele'nin kiralandığı KAP'a bildirmişti, Sarı-kırmızılar yine aynı takımdan Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'in transferi için görüşmelere başlandığını açıklandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iddialı ve rekabetçi bir kadro kurmak için adeta transferde gaza basan Galatasaray, bombaları peş peşe patlatıyor.

Sarı-kırmızılılar, UEFA'ya kadro bildirim süresinin bitmesine saatler kala iki önemli transferi art arda açıkladı.

Cimbom, İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan Tanguy Ndombele'nin ardından Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i de renklerine katıyor.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Davinson Sanchez Mina'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

2017 yazında 42 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Tottenham'da 6 sezonda 205 resmi maça çıkan 27 yaşındaki savunma oyuncusu 5 gol atıp 1 de asist üretti, 22 sarı kart - 1 kırmızı kart gördü.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Galatasaray Transfer son dakika Galatasaray Transfer Twitter Davinson Sanchez Tottenham