Galatasaray, Morutan için Pisa'yla anlaştı

Galatasaray
Galatasaray, Morutan için Pisa'yla anlaştı

İtalya Serie B ekibi Pisa, sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Olimpiu Morutan için sarı-kırmızılılarla 5.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu konusunda anlaşmaya vardı.

Galatasaray'a Morutan piyangosu!

Sarı-kırmızılılar, iki sezon önce 4.1 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı ancak beklenen katkıyı alamadığı için bu sezon başında İtalya İkinci Ligi ekiplerinden Pisa'ya kiraladığı Rumen orta saha oyuncusu için Pisa ile 'satın alma opsiyonu' konusunda anlaşmaya vardı.

Rumen gazeteci Emmanuel Roşu'nun haberine göre; Galatasaray ile Pisa, 5.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu üzerinde el sıkıştı. Morutan'ın performansından memnun kalan İtalyan temsilcisi, sezon tamamlanana dek rakamı biraz daha aşağı çekmeye çalışacak.

Galatasaray'da 34 maçta 8 gollük katkı (3 gol - 5 asist) sağlayan 23 yaşındaki Rumen orta saha oyuncusu, Pisa'da bugüne dek forma giydiği 18 maçta 11 gollük katkı (4 gol - 7 asist) verdi.

Pisa, 19 haftası geride kalan İtalya Serie B'de 29 puanla 5. sırada yer alıyor ve lider Frosinone ile arasında 10 puan fark bulunuyor. Serie B'de sezonu ilk 2 sırada tamamlayan takımlar Serie A'ya doğrudan yükseliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Olimpiu Morutan pisa Galatasaray transfer haberleri