Galatasaray Nelsson'un alternatifini buldu, Inter'in yıldızını istiyorlar

Galatasaray transfer Galatasaray Spor haberleri
Galatasaray Nelsson'un alternatifini buldu, Inter'in yıldızını istiyorlar

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, adı Avrupa'nın dev takımlarıyla anılan Danimarkalı savunmacısının ayrılması durumunda Inter'in savunmacısını kadrosuna katmayı düşünüyor.

Spor Toto Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Galatasaray, önümüzdeki sezon ülkemizi Devler Ligi'nde temsil etmeye hak kazandı. İddialı bir kadro kurmak isteyen Cimbom çalışmalara başladı.

Sacha Boey, Victor Nelsson gibi savunmadaki önemli isimlerin adının Avrupa'nın devleriyle anılması yöneticileri harekete geçirdi. Galatasaray Danimarkalı oyuncusunun ayrılması durumunda alternatifini buldu.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Cimbom, Nelsson'un yerine Stefan De Vrij'i düşünüyor. Inter forması giyen ve sezon sonunda serbest kalacak olan Hollandalı stoperle ilgileniliyor. 31 yaşındakinin savunmacının menajerinin ilk temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldiği öğrenildi.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DA DEVREDE

Hollandalı milli futbolcuyla Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği ileri sürüldü. Bu sezon Inter formasıyla 37 maçta forma giyen oyuncu, 1 gol kaydetti.

Hakan Çalhanoğlu'yla takım arkadaşı olan futbolcu bu sezon İtalya kupası ve İtalya Süper Kupası şampiyonlukları sevinci yaşadı.

Kaynak: Diğer

Inter Galatasaray Galatasaray transfer transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri Süper Lig