Galatasaray, milli oyuncusunu İngiltere'ye gönderiyor! İşte Sarı-kırmızılıları bekleyen dev gelir

Galatasaray Transfer
Galatasaray, milli oyuncusunu İngiltere'ye gönderiyor! İşte Sarı-kırmızılıları bekleyen dev gelir
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray'ın 23 yaşındaki milli oyuncusu Yunus Akgün'ün İngiltere Championship ekibi Leicester City'ye zorunlu satın alma maddesi ile kiralık olarak transfer olduğu belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Molde ile karşılaşacak olan Galatasaray'da transfer konusunda sıcak bir gelişme yaşandı.

Kadrosunu Ziyech, Zaha, Icardi, Angelino gibi dünyaca ünlü isimlerle takviye eden Sarı-kırmızılılar, aynı zamanda kendi oyuncularına gelen teklifleri de değerlendirmeye devam ediyor.

Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ı MKE Ankaragücü'ne gönderen Cimbom, milli oyuncusu Yunus Akgün'ü de İngiltere'ye yolcu etmeye hazırlanıyor.

Sports Digitale'den Yağız Sauncuoğlu'nun haberine göre; Yunus Akgün kiralık olarak İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City'ye transfer oluyor.

Galatasaray ve Leicester City'nin milli futbolcunun zorunlu satın alma ile kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardığı ifade edildi. Sözleşmede yer alan zorunlu satın alma maddesinin ise 10 milyon euro olduğu iddia edildi.

23 yaşındaki oyuncu geçen sezon 28 karşılaşmada forma şansı bulurken 1 gol, 4 asistlik performans ortaya koymuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Galatasaray Transfer son dakika Galatasaray Transfer Twitter Yunus Akgün Leicester City İngiltere Championship