Galatasaray, Matias Vecino transferini askıya aldı!

Spor haberleri son dakika Galatasaray
Galatasaray, Matias Vecino transferini askıya aldı!

Lazio'dan Matias Vecino ile her konuda anlaşan Galatasaray, sarı-kırmızılı taraftarların sosyal medya üzerinden tepki göstermesi üzerine transferi durdurdu.

Galatasaray, Uruguay Milli Takımı'ndan Muslera ve Torreira'nın takım arkadaşı olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Matias Vecino'nun transferi için kulübü Lazio ve oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Bu akşam Türkiye'ye gelmesi beklenen Vecino, sağlık kontrollerinin ardından imza atacaktı.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Ancak transfer haberinin duyulmasının ardından sosyal medyada örgütlenen Galatasaray taraftarları, transferin iptal edilmesi için kulüp yönetimine baskı yaptı. Sarı-kırmızılı taraftarlar 200 binin üzerinde paylaşımla "Vecinoİstemiyoruz" etiketini Türkiye gündeminde ilk sıralara taşıdı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray yönetimi transferi askıya aldı.

Sports Digitale'in haberine göre; Galatasaray’ın Matias Vecino’yu getirmek için kiraladığı özel jet, rotasını İtalya'dan İngiltere'ye güncelledi.

Galatasaray, Matias Vecino transferini askıya aldı! - Resim : 2

VECINO'NUN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerinde Central Español , Club Nacional, Fiorentina, Cagliari, Empoli ve son olarak Lazio formalarını giyen Vecino, kulüp düzeyinde 360 maça çıkarken 34 gol - 23 asist üretti.

Lucas Torreira ve Muslera'nın milli takımdan arkadaşı olan Vecino, Uruguay Milli Takımı formasını da 67 kez giydi ve 5 gol - 3 asistlik performans ortaya koydu.

Kaynak: Haber Global TV

Lazio Matias Vecino Galatasaray spor haberleri