GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Molde Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı izle

Galatasaray Canlı maç izle UEFA Şampiyonlar Ligi
GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Molde Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı izle

Galatasaray ile Molde Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme maçında karşılaşıyor. Aker Stadion'unda oynanan müsabakayı Anthony Taylor yönetiyor. Moldenin Galatasaray'yı ağırladığı maçı canlı izle linki haberimizde.

Molde Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi play off maçında karşı karşıya geliyor. Okan Buruk önderliğinde Galatasaray, Zaha, Angelino, Kerem Demirbay ve Icardi'yi kadroya ekledi. Lucas Torreira'nın cezalı olduğu maç için nefesler tutuldu.

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eşleşmesi ilk maçında deplasmanda Molde ile karşılaşıyor. İşte Molde Galatasaray canlı maç izle yayın bilgileri...

GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

MOLDE - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi

Molde

Karlstrom, Haugan, Bjorbnak, Ellingsen, Linnes, Breivik, Eriksen, Haugen, Manssverk, Eikrem, Brynhildsen

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında 23 Ağustos Çarşamba günü TSİ 22.00'de Molde ile deplasmanda karşılaşıyor.

Mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor düdük çalıyor. Taylor’ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Lee Betts yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise Robert Jones.

Mücadele EXXEN platformundan canlı olarak futbolseverlerle buluşuyor. Aşağıdaki link üzerinden Molde Galatarasay maçını canlı seyredebilirsiniz.

MOLDE GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Kaynak: Haber Global TV

selçuksports hd izle taraftarium24 izle canlı maç izle justin tv izle şifresiz canlı maç izle EXXEN canlı izle