Galatasaray Lokomotiv Moskova canlı maç izle | Exxen UEFA Avrupa Ligi GS maçı canlı izle

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi futbol
Galatasaray Lokomotiv Moskova canlı maç izle | Exxen UEFA Avrupa Ligi GS maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi 2021-22 sezonu E Grubu'nda Galatasaray ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya geliyor. Saat 20:45'te başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı canlı izle.

UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubu'nda Galatasaray evinde Rusya temsilc isi Lokomotiv Moskova'yı ağırlıyor.

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanan karşılaşma saat 20:45'te başladı. Türk Telekom Stadı'ndaki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor.

İki takım arasındaki son maçı Galatasaray deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Galatasaray gruptaki ilk maçında Lazio'yu 1-0 mağlup etti. İkinci maçında Marsilya ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray - Lokomotiv Moskova canlı maç izle

Galatasaray'ın Avrupa kupalarında ön elemeler hariç Lokomotiv Moskova'dan (3) daha fazla mağlup ettiği tek rakibi Dinamo Bükreş (4).

Lokomotiv Moskova'nın Avrupa kupaları tarihinde Galatasaray'dan (3) daha fazla mağlup olduğu sadece iki rakibi bulunuyor: Juventus & Atletico Madrid (4).

Avrupa kupalarında Sovyetler Birliği/Rusya takımlarına rakip olduğu 11 maçın üçünü kazanan Galatasaray (2B 6M), bu galibiyetlerin tamamını Lokomotiv Moskova karşısında aldı.

Bu sezon Avrupa Ligi'ndeki üç grup maçından 7 puan çıkaran Galatasaray (2G 1B), bugüne kadar bu aşamalardaki ilk dört karşılaşmasının ardından en fazla 10 puan toplayabildi (2009/10 Avrupa Ligi).

Evinde oynadığı son iki Avrupa kupası maçını kazanan Galatasaray, Ağustos 2009'dan bu yana ilk kez üst üste üç galibiyet almak istiyor.

Deplasmanda oynadığı son 11 Avrupa kupası maçının sadece birini kazanabilen Lokomotiv Moskova (2B 8M), bu karşılaşmaların yedisinde gol atamadı.

Avrupa kupalarında çıktığı son üç maçta da gol yemeyen Galatasaray, kulüp tarihindeki en uzun gole kapama serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.

Avrupa kupalarındaki son 14 maçını kazanamayan Lokomotiv Moskova (4B 10M), kulüp tarihinin en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

Kerem Aktürkoğlu, 2015/16'dan (Lukas Podolski vs Benfica) bu yana bir Avrupa kupası sezonunda aynı rakibinin filelerini hem iç saha hem de deplasmanda havalandıran ilk Galatasaray oyuncusu olmak istiyor.

Bu sezon Lokomotiv Moskova'nın en golcü oyuncusu olan Fedor Smolov (7), Şubat 2017'den (Krasnodar formasıyla Fenerbahçe karşısında) bu yana Avrupa kupalarında gol sevinci yaşayamıyor.

exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle fb maçı şifresiz izle