Galatasaray yine mağlup

Galatasaray İtalya Serie A
Galatasaray yine mağlup

2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, öne geçtiği maçta Lazio'ya 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar lige verilen arada oynadığı 4 hazırlık maçının üçünden mağlubiyetle, birinden ise beraberlikle ayrılarak hiç kazanamadı.

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada Antalya'da kampa giren Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Lazio ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar 4. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen, 11. dakikada Felipe Anderson ve 46. dakikada Luis Alberto'nun kaydettiği gollere engel olamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Sarı-kırmızılılar, 22 Aralık'ta Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Ankara Keçiörengücü'nü, 25 Aralık'ta ise Süper Lig'in 15. hafta maçında İstanbulspor'u konuk edecek.

GALATASARAY, DÖRDÜNÜ HAZIRLIK MAÇINI DA KAZANAMADI

Sarı-kırmızılı ekip, Dünya Kupası arasında yaptığı dört hazırlık maçında da galip gelemedi.

İlk 2 hazırlık maçını İstanbul'da oynayan Galatasaray, son iki müsabakasını da Antalya kampında oynadı.

İstanbul'da İspanyol takımlarından Rayo Vallecano'ya 1-0, Villareal'e ise 4-3 yenilen sarı-kırmızılı ekip, Antalya'daki ilk maçında Adana Demirspor'la 2-2 berabere kalmıştı.

Lazio'ya da 2-1 mağlup olan Galatasaray böylece Dünya Kupası arasında oynadığı 4 hazırlık maçında 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik almış oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Lazio Galatasaray hazırlık maçı Galatasaray Lazio maçı