Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? 'Galatasaray Kasımpaşa' maçı hangi kanalda? Galatasaray Kasımpaşa maçı şifreli mi?

Galatasaray Kasımpaşa Süper Lig
Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? 'Galatasaray Kasımpaşa' maçı hangi kanalda? Galatasaray Kasımpaşa maçı şifreli mi?

Galatasaray, İstanbul'da ilk hazırlık maçına çıkıyor. Galatasaray - Kasımpaşa hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Avusturya kampından dönen sarı kırmızılılar 26 Temmuz'da başlayacak 2. etap kamp çalışmalarına kadar Florya'da antrenman yapacak.

Galatasaray kamp başlamadan önce İstanbul'da bir hazırlık maçı oynayacak. Süper Lig takımlarından Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray taraftarıyla buluşacak.

Kadrosunu Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliviera, Halis Seferovic ve Leo Dubois gibi başarılı isimlerle güçlendiren Galatasaray yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almak istiyor.

Galatasaray Kasımpaşa hazırlık maçı

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, yeni sezon öncesinde beşinci hazırlık maçına Kasımpaşa karşısında çıkacak. Galatasaray Kasımpaşa maçı 24 Temmuz Pazar günü saat 20.00'da başlayacak. Heyecan dolu mücadelenin Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

GALATASARAY MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı olarak statta izlemek isteyen futbolseverler için biletler satışa çıktı. Galatasaray Kasımpaşa maçında en pahalı bilet 500, en ucuz bilet 40 lira olarak belirlendi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda