Galatasaray, Kaan Ayhan transferinde sona yaklaştı

Galatasaray
Galatasaray, Kaan Ayhan transferinde sona yaklaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Sassuolo'da forma giyen milli stoper Kaan Ayhan'ın transferi için İtalyan ekibi ve oyuncu cephesiyle anlaşma sağladığı iddia edildi.

Milliyet'in haberine göre; Marcao'nun ayrılığı sonrası stoper takviyesi için girişimlerini hızlandıran ve yabancı kuralı nedeniyle yerli isimlere yönelen Galatasaray, Kaan Ayhan transferinde mutlu sona ulaştı.

Sassuolo'nun ilk etapta 6 milyon Euro bonservis istediği, Galatasaray'ın ise 4 milyon Euro'nun üzerine çıkmadığı belirtilirken; kulüpler uzun süren görüşmelerin ardından 4 milyon Euro'da anlaşma sağladı.

4 yıllık sözleşmeye imza atması beklenen milli futbolcu, sarı-kırmızılılardan senelik 1.6 milyon Euro maaş kazanacak.

Kaan Ayhan'ın ismi Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılıyordu.

KAAN AYHAN'IN KARİYERİ

Futbola Schalke 04 altyapısında başlayan Kaan Ayhan, sonrasında Almanya'da Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf formalarını giymişti.

2020/2021 sezonunun başında 2,5 milyon Euro bonservis karşılığında Sassuolo'ya transfer olan 26 yaşındaki savunmacı İtalyan ekibiyle şimdiye dek 48 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.

Stoper bölgesinin yanı sıra sağ bek ve ön liberoda da görev yapabilen Kaan Ayhan, A Milli Takım'da da 49 kez forma giydi ve 5 gol - 2 asistlik performans ortaya koydu.

Kaynak: Diğer

Galatasaray Kaan Ayhan Sassuolo Beşiktaş Galatasaray transfer haberleri