Galatasaray Juventus'lu yıldız Alex Sandro'nun peşinde

Galatasaray transfer Galatasaray futbol
Galatasaray Juventus'lu yıldız Alex Sandro'nun peşinde

Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, İtalyan devinin başarılı sol beki Alex Sandro'yla ciddi şekilde ilgileniyor.

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan tek takım oldu.

Sarı-kırmızılılar, Devler Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Süper Lig'in son şampiyonu savunmasını dünyaca ünlü bir yıldızla takviye etmek istiyor.

İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Juventus'lu sol bek Alex Sandro'nun peşinde.

Brezilyalı oyuncunun İtalyan deviyle olan sözleşmesi normal şartlarda bu sezon sonunda bitecekti fakat anlaşmada yer alan maddeden dolayı bir yıllık uzatma opsiyonu otomatik olarak devreye girdi. Haberde bir yıllık opsiyon maddesi konusunda Torino temsilcisinin Juan Cuadrado örneğinde olduğu gibi bir orta yol bulunabileceği ifade edildi.

CİMBOM İMZA İÇİN HAZIRDA BEKLİYOR

Siyah-beyazlıların başarılı savunmacının transferi konusunda halen devam eden birkaç temasta bulunduğu ifade edilirken bu transferde en istekli ekibin Galatasaray olduğu belirtildi. Başarılı savunmacının olası bir ayrılığı durumunda sarı-kırmızılıların imza attırmak için hazır beklediği bildirildi.

Alex Sandro'nun 8 yıllık Juventus macerasının sona erebileceği ve İstanbul yolunu tutabileceği ifadeleri kullanıldı.

32 yaşındaki oyuncu, İtalyan temsilcisiyle 309 maça çıkarken 15 gol, 33 asistlik bir performans sergilerken, 11 kez kupa sevinci yaşadı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray transfer haberleri transfer haberleri Alex Sandro Juventus