Galatasaray, İspanyol kalecinin kararını bekliyor

Galatasaray
Galatasaray, İspanyol kalecinin kararını bekliyor

Süper Lig'de zorlu günler geçiren ve tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında Barcelona'nın genç kalecisi Inaki Pena için kiralama teklifinde bulundu.

Süper Lig 'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve an itibarıyla düşme hattının yalnızca 3 puan üzerinde yer alan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı.

Assunçao ile yollarını ayırıp kadrosunu Gedson Fernandes'le güçlendiren Galatasaray, Muslera'nın sakatlığı sonrasında kaleyi emanet ettiği İsmail Çipe ve Fatih Öztürk'ten beklediği verimi alamadığı için bu bölgeye de geçici bir çözüm arayışına girdi.

Esports COPE'un haberine göre, Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda Barcelona'nın B takımında forma giyen 22 yaşındaki İspanyol kaleci Inaki Pena için kiralama teklifinde bulundu.

Katalan ekibinin tecrübe kazanması için göndermeye sıcak baktığı Pena da düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. Galatasaray'ın dışında İspanyol kulüplerinden de teklif alan genç kalecinin teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu belirtildi.

A takım formasını henüz giymeyen Pena, Barcelona rezerv takımının kalesini şimdiye dek 63 kez korudu ve kalesinde 59 gol gördü.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Inaki Pena Barcelona Galatasaray transfer haberleri Inaki Pena Galatasaray