Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas'tan seçim zaferi sonrasında ilk açıklama

Galatasaray
Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas'tan seçim zaferi sonrasında ilk açıklama

Galatasaray'ın seçimli olağan genel kurulunda rakiplerinden fazla oy alarak başkanlık koltuğuna oturan Burak Elmas, seçim zaferi sonrasında yaptığı ilk açıklamada "Yarından tezi yok, tüm Galatasaraylılar tek yumruk olacağız ve birlikte çok şey başaracağız" dedi.

Burak Elmas'ın açıklamaları şu şekilde:

"Öncelikle tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu Galatasaray'a yakışan yarışı birlikte götürdüğümüz tüm adaylara teşekkür etmek istiyorum.

Bugün biz kazanmış olabiliriz ama kimse kaybetmedi. Yarından tezi yok, tüm Galatasaraylılar tek yumruk olacağız ve birlikte çok şey başaracağız. Yapacak çok işimiz var, daha yeni başlıyoruz. Zor işimiz mazbatamızı aldıktan sonra başlayacak. Taraftarlarımızın gösterdiği ilgi, bizim omzumuza çok büyük bir yük yüklüyor ve şimdi bu ilginin karşılığını verme zamanı. Yaşasın Galatasaray!"

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas'tan seçim zaferi sonrasında ilk açıklama - Resim : 2

FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Basın mensuplarının sözleşmesi sona eren teknik direktör Fatih Terim ile ilgili sorularını yanıtlayan Elmas "Seçim öncesinde verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz ve gereken neyse yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz. Ailemize söz verdik ve gereklerini yapacağız" sözleriyle deneyimli teknik adamla sözleşme yenilemek istediklerini gösterdi.

"GALATASARAY KAZANDI"

Burak Elmas, seçimi kazandığının açıklanmasının ardından ise sosyal medyada, "Bitmedi... Daha şimdi başlıyoruz. Galatasaray kazandı" mesajını paylaştı. 

Galatasaray başkanlık seçimi burak elmas Galatasaray'ın yeni başkanı kimdir? Burak Elmas kimdir