Galatasaray'ın Stanciu teklifini duyurdular

Galatasaray
Galatasaray'ın Stanciu teklifini duyurdular

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Çekya ekibi Slavia Prag'da forma giyen Rumen orta saha oyuncusu için Nicolae Stanciu için transfer teklifinde bulundu.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

iDNES'te yer alan habere göre, Galatasaray, Nicolae Stanciu için Slavia Prag'a resmi teklifini iletti. Sarı-kırmızılıların Rumen 10 numara için Çekya ekibine yaklaşık 4.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtilirken, Slavia Prag'ın beklentisinin daha yüksek olduğu kaydedildi.

Haberde oyuncunun yaşı ve kısa süreli kontratı itibariyle bu tarz teklifleri son kez alıyor olabileceğinin altı çizilirken, Stanciu'nun teklifi değerlendirmek istediği ancak bunun kulüplerin anlaşmasına bağlı olduğu ifade edildi. 

İki yıl önce Al-Ahli'den 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Stanciu, Slavia Prag formasıyla çıktığı 85 resmi maçta 40 gole doğrudan katkı (20 gol - 20 asist) sağladı.

Çekya ekibinde geçirdiği sürede 2 lig ve 1 kupa şampiyonluğu yaşayan Stanciu, Çekya Fortuna Liga'da üst üste 2 yıl "En İyi Yabancı Futbolcu" ödülüne layık görüldü.

28 yaşındaki Stanciu'nun kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Nicolae Stanciu Slavia Prag Galatasaray transfer haberleri