Galatasaray'ın istediği Gedson Fernandes'te flaş gelişme

Galatasaray transfer haberleri
Galatasaray'ın istediği Gedson Fernandes'te flaş gelişme

Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve sarı-kırmızılıların yola devam etmek istediği Gedson Fernandes'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'ın radarında olan Gedson Fernandes için yeni bir iddia ortaya atıldı. Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre; Gedson Fernandes, Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus ile gerçekleştirdiği görüşmede takımdan ayrılmak istediğini iletti.

Haberde; Galatasaray'ın Gedson transferi konusunda kararlılığını sürdürdüğü belirtildi.

KADROYA ALINMADI

Benfica'nın Spartak Moskova ile yaptığı maçta yedek kulübesinde bekleyen ve dakika almayan Gedson, bu kez Moreirense ile oynanacak karşılaşmanın kadrosunda kendine yer bulamadı.

FATİH TERİM'İN AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Benfica'nın Gedson Fernandes'i vermek istemediğini söylerken, "Gedson Galatasaray'da çok mutlu oldu, biz de onu seviyoruz ancak bu sene Gedson'u vermek istemediklerini söylediler. Buna rağmen 1 Eylül'e kadar bazı şeylerin değişmesini bekliyoruz. Her an her şey olabilir ama son cümleleri buydu. Hatta Türkiye'den başka kulüplerin de talip olduğu haberleri vardı ama onun Galatasaray'dan başka yerde oynayacağını açıkçası düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Gedson Fernandes Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Benfica