Galatasaray ile Suudi Arabistan ekipleri Spinazzola için karşı karşıya geldi

Galatasaray Transfer İtalya Serie A Suudi Arabistan Ligi
Galatasaray ile Suudi Arabistan ekipleri Spinazzola için karşı karşıya geldi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Devre arasında kadrosunu bir sol bek transferi yaparak takviye etmek isteyen Galatasaray'ın Roma'nın İtalyan savunmacısı Leonardo Spinazzola ile ilgilendiği ve bu transferde Suudi Arabistan Ligi'nden takımlar ile yarış halinde olduğu belirtildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın İtalyan sol beki Leonardo Spinazzola'nın, Galatasaray'ın yanı sıra Suudi Arabistan Ligi kulüplerinden de teklif aldığı öğrenildi.

Sky Sport Italia'nın transfer uzmanı Gianluca Di Marzio'ya göre ilk teklif, Ocak transfer döneminde müzakerelerin başlatılması için Galatasaray'dan geldi.

Daha yüksek ücretler teklif edebilecek Suudi Arabistan Pro League takımlarının da oyuncuya ilgi gösterdiğine dair haberler de çıkmaya başladı.

Spinazzola, EURO 2020 turnuvasını kazandığında İtalya'nın en iyi oyuncularından biriydi ancak aşil tendonu koptuktan sonra bir daha aynı seviyeye ulaşamadı.

Roma'yla olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek ve Mart ayında 31 yaşına girecek.

Roma formasıyla Serie A ve Avrupa maçlarında toplam 15 kez forma giyen, bir gol atıp iki asist yapan oyuncu, sol kanatta ilk tercih olan Nicola Zalewski'nin yedeği konumunda.

30 yaşındaki sol bek, İtalya Milli Takımı forması ile de 24 mücadelede sahaya çıktı ve 6 asistlik performans ortaya koydu.