Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten hakem tepkisi: "2 tane net penaltımız verilmedi"

Galatasaray Süper Lig Hatayspor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten hakem tepkisi: "2 tane net penaltımız verilmedi"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Hatayspor mağlubiyetinin ardından maçtaki hakem yönetimini eleştirerek 2 net penaltılarının verilmediğini söyledi.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Hatayspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Öztürk, maçtaki hakem kararlarlarına tepki gösterdi ve 2 tane net penaltılarının verilmediğini belirterek şunları söyledi:

"Bugün arzu ettiğimiz futbolu ortaya koyamadık. Uzun bir serinin ardından kaybettik. Ama çok net bir şey var ki, 2 tane net penaltımız verilmedi. 81. dakikada Barış Alper Yılmaz'a yapılanı defalarca izledik, penaltı. 90+6'da Icardi'ye yapılan net penaltı. O zaman VAR niye var, kaldırsınlar.

"2 PENALTI VERİLMEDİ"

O zaman biz hakemin insafı ve iyi niyetiyle devam edelim. Biz bugün istediğimiz performansı gösteremedik. Ama sonucu etkileyecek 2 tane penaltı verilmedi. Milli aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz.

"KOLAY DEĞİL BU MAÇTAN SONRA KONUŞMAK"

Galatasaray'ın Belçikalı oyuncusu Dries Mertens ise maçın ardından "Kolay değil böyle bir maçtan sonra konuşmak. 10 maç üst üste kazandık ve bugün kaybettik. Yazık oldu. Devam etmemiz gerekiyor. Yaptıklarımız yeterli değildi. Onların da iyi oynayan oyuncuları vardı ve sonucu aldılar" ifadelerini kullandı.

"TÜM ŞANSLARIMIZI TÜKETTİK"

Hakim Ziyech ise girdikleri pozisyonları gole çevirebilseler daha farklı bir tablonun ortaya çıkacağını söyleyerek "Açıkçası bugün tüm şanslarımızı tükettik. 3-4 gol pozisyonumuz vardı, atamadık. Atsak farklı olabilirdi. Onlar 2 gol attılar. Seçimlerimizi iyi yaparsak, fırsatları iyi değerlendirirsek gol atabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV