Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi şoke eden gelişme

AA
Galatasaray Fenerbahçe
Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi şoke eden gelişme

Şampiyonluk düğümünün çözülebileceği Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi, derbi biletlerinin karaborsadaki fiyatları şoke ediyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe, 19 Mayıs Pazar günü RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. Galatasaray, beraberlik ve galibiyet alması durumunda şampiyonluğunu ilane edecek. Dev derbiyi Fenerbahçe'nin kazanması durumunda ise şampiyonluk düğümü Süper Lig'in son hafta maçlarında çözülecek.

Dev derbinin biletler satışa çıkar çıkmaz, dakikalar içinde tükenirken karaborsaya düşen biletlerin fiyatları ise dudak uçuklattı.

Bazı sosyal mecralar ile sitelerde 750 bin TL'ye VIP koltuk satıldığı görüldü. Farklı kategorilerdeki VIP koltuklar ise 125 bin ile 200 bin TL arasında satışa sunuluyor. Normal satışta en ucuz bilet fiyatının olduğu kale arkası tribünlerde bile 20 bin TL'yi bulan bilet satış fiyatları var.

FENERBAHÇE TARAFTARI DA İZLEYECEK

İstanbul İl Güvenlik Kurulu, Galatasaray - Fenerbahçe maçında deplasman seyircisinin de alınacağını duyurmuştu. Buna göre, yaklaşık 2700 Fenerbahçeli, tribünleri doldurması durumunda, takımlarını RAMS Park'ta destekleyebilecek.