Galatasaray'dan Patrick van Aanholt'a teklif

Galatasaray
Galatasaray'dan Patrick van Aanholt'a teklif

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların,Crystal Palace forması giyen Hollandalı sol bek oyuncusu Patrick van Aanholt'a 3 yıllık sözleşme önerdiği iddia edildi.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Galatasaray, kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marcelo Saracchi'nin yerini Premier Lig'den doldurmaya hazırlanıyor.

Dailymail'de yer alan habere göre, sarı-kırmızılılar, Crystal Palace'ta forma giyen Hollandalı sol bek oyuncusu Patrick van Aanholt'a 3 yıllık teklifte bulundu.

Kulübüyle sözleşmesi 3 ay sonra bitecek olan 30 yaşındaki savunma oyuncusuna Galatasaray'ın senelik 3 milyon Euro'ya yakın bir ücret önerdiği iddia edilirken, oyuncunun Crystal Palace ile sözleşme yenileme görüşmelerine de devam ettiği ancak bu görüşmelerin çıkmaza girdiği belirtildi.

Transferin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray, İngiliz kulübüne herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

2016/17 sezonunun devre arasında Sunderland'den 10 milyon Euro karşılığında transfer edilen van Aanholt, Crystal Palace'da 130 maça çıktı ve 14 gol - 6 asist'lik performans sergiledi.

Patrick van Aanholt, Hollanda Milli Takımı formasını da şimdiye dek 12 kez terletti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Patrick van Aanholt Galatasaray transfer haberleri Crystal Palace Premier Lig Patrick van Aanholt Galatasaray