Galatasaray'dan Ozan Kabak paylaşımı

Galatasaray
Galatasaray'dan Ozan Kabak paylaşımı

Galatasaray'dan İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu, İngiliz devi Liverpool'a transfer olan Ozan Kabak'la ilgili paylaşım yapıldı.

Galatasaray altyapısında yetişen, gösterdiği performansla formayı almasının ardından Şampiyonlar Ligi maçlarında da görev alarak dikkatleri üzerine çeken, önce Stuttgart ardından Schalke'ye transfer olan yıldız stoper Ozan Kabak'ın yeni adresi İngiliz devi Liverpool oldu. 

Liverpool, takımdaki sakatlıklardan dolayı ara transfer döneminin son gününde Schalke'den Ozan Kabak'ı 6 aylık kiralık olarak kadrosuna kattı. Ozan Kabak için satın alma opsiyonunun da bulunduğu belirtildi. 

GALATASARAY'DAN OZAN KABAK PAYLAŞIMI

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi Twitter hesabından, Ozan Kabak'ın Liverpool'a transferine ilişkin bir paylaşım yapıldı. Liverpool'un Twitter hesabından yapılan transfer duyurusu alıntılanarak, "Galatasaray Futbol Akademisi’nde başlayan yolculuk Liverpool'da devam ediyor. Başarılar seninle olsun Ozan Kabak. Bu gurur hepimizin!" ifadeleri kullanıldı. 

FATİH TERİM DE PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Premier Lig ekibi Liverpool'a transfer olan eski öğrencisi Ozan Kabak ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güvenimi gurura çevirdin evlat. Yolun açık olsun, yüzün hep gülsün" ifadelerini kullanmıştı.

OZAN KABAK TRANSFERİ

Alman medyasındaki haberlere göre Liverpool sezon sonunda 30 milyon euro karşılığında futbolcuyu transfer etme opsiyonuna sahip. 

Transferine ilişkin işlemlerini Almanya'da tamamlayan Ozan Kabak'ın bu hafta içi Liverpool şehrine geleceğinin kaydedildiği açıklamada, genç futbolcunun Almanya'da Schalke 04'ün yanı sıra Stuttgart'ta forma giydiği, Galatasaray'da oynadığı dönemde UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında da görev yaptığı bilgisine yer verildi.

Açıklamada, Ozan Kabak'ın Liverpool'da 19 numaralı formayı giyeceği aktarıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Ozan Kabak Liverpool Galatasaray