Galatasaray'dan Muslera'ya 4 yıllık yeni sözleşme

Galatasaray
Galatasaray'dan Muslera'ya 4 yıllık yeni sözleşme

Galatasaray, sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'ya, iki yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık yeni bir sözleşme önermeye hazırlanıyor.

Trtspor'un haberine göre, Galatasaray yönetimi, transfer olduğu günden bu yana performansı ile herkesin beğenisini toplayan Uruguaylı kalecinin sözleşmesini 4 yıl daha uzatmayı planlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de Muslera'nın sözleşmesinin uzatılması yönünde yönetime rapor sunduğu belirtildi.

Galatasaray yönetiminin, sözleşmesi 2021 yılının Haziran ayında sona erecek başarılı kaleciye ilk etapta 2+2 yıllık bir kontrat teklif edebileceği öğrenildi.

4 YIL İÇİN MAKSİMUM 9 MİLYON EURO MAAŞ

Maç başı primleri ile birlikte Galatasaray'dan her sezon yaklaşık 4 milyon Euro kazanan Fernando Muslera'ya yeni sözleşmede daha düşük bir rakam önerileceği ifade edildi. Yönetim, Uruguaylı kaleciye ilk 2 yıl için yıllık 2.5 milyon Euro teklif edecek. Opsiyonlu 2 yıl için de Muslera'nın ücretinin yıllık 2 milyon Euro'nun altına çekilmek istendiği gelen haberler arasında...

Bu sezon Galatasaray forması ile çıktığı 25 maçta kalesinde 19 gol gören tecrübeli kaleci, Galatasaray'a transfer olduğu 2011 yılından bu yana 14 kupa sevinci yaşadı.

Galatasaray Fernando Muslera Muslera yeni sözleşme Galatasaray transfer haberleri