Flaş sözler: Fatih Terim'i gönderme operasyonu

Fatih Terim
Flaş sözler: Fatih Terim'i gönderme operasyonu

Galatasaray'da yönetimin seçimi iptal etme kararı camiada deprem etkisi yarattı. Gelişmenin ardından ortaya çok sayıda iddia da atılıyor.

29 Mayıs'ta yapılması planlanan Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun, yeni idari tedbirler göz önünde bulundurularak pandemi koşullarının imkan vereceği en yakın tarihe kadar iptal edildiği açıklandı. Karar camiada deprem etkisi yarattı.

İSTİFALAR

Kararın ardından, sarı-kırmızılı takımda Başkan Mustafa Cengiz'in bir süre önce istifasını istediği Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, ve Emre Erdoğan görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

ADAYLARDAN TEPKİ

Galatasaray'da başkan adaylıklarını açıklayan Metin Öztürk ve Burak Elmas olağan seçimli genel kurul toplantısının iptal edilmesine tepki gösterdi. Öztürk "Galatasaray'a zarar verebilecek her türlü duruma karşı hazırız ve buradayız" derken Elmas "Bu seçim mutlaka yapılacak" ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM İDDİASI

A Spor yorumcusu Nevzat Dindar, Galatasaray'ın gündemine dair flaş açıklamalar yaptı. Dindar, "Alınan seçim iptali kararının sebebinin, Fatih Terim'i gönderme operasyonu olarak yorumlayanlar var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray galatasaray seçimi neden iptal edildi Fatih Terim Metin Öztürk galatasaray başkanlık seçimi neden iptal oldu