Galatasaray'da Falcao iddiası: Kulüp yetkililerine söyledi...

Galatasaray
Galatasaray'da Falcao iddiası: Kulüp yetkililerine söyledi...

Galatasaray'da yaşadığı sakatlıklar ve yıllık 5 milyon Euro tutarındaki ücreti nedeniyle eleştirilen ve gönderilecek oyuncular listesinde olduğu belirtilen Falcao ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. 

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun bu transfer döneminde takımdan ayrılabileceği öne sürüldü.

"TEKLİF GETİRECEĞİNİ KULÜP YETKİLİLERİNE SÖYLEDİ"

Galatasaray’da yüksek maliyeti nedeniyle gözden çıkarılan Radamel Falcao, iddiaya göre teklif getireceğini kulüp yetkililerine söyledi. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Kolombiyalı forvet, kendisine birkaç teklif geldiğini ve kısa süre içerisinde bunlardan birini değerlendireceğinin ifade etti.

Falcao’nun ayrılma ihtimalinin takım bütçesini aşağıya çekmeye çalışan yönetimde sevinçle karşılandığı da haberde ifade edildi. 

Yıllık net 5 milyon Euro kazanan ve bonuslarla beraber rakamı bunun üzerine çıkan yıldız futbolcu sık sık sakatlanması yüzünden tepki topluyordu. Ayrıca oyuncunun ‘teklif getireceğim’ söylemi de iyi niyetli bir yaklaşım olarak görüldü.

İKİ SEZONDA 40 MAÇA ÇIKTI, 20 GOL ATTI

Falcao, iki sezon formasını giydiği Galatasaray’da toplamda 40 maça çıktı. Kolombiyalı golcü söz konusu karşılaşmalarda 20 kez rakip ağları havalandırırken, 3 de asist yaptı.

FEGHOULI VE DIAGNE'DE SORU İŞARETİ

Öte yandan sarı-kırmızılı takımda Falcao ile beraber yüksek maliyeti nedeniyle gözden çıkarılan isimlerden oldukları belirtilen Feghouli ve Diagne konusundaki belirsizlik ise sürüyor. Her iki futbolcu ile ilgili teklif gelmediği, oyuncu ya da menajerlerinden konuyla ilgili sarı-kırmızılıların beklediği haberleri alamadığı öne sürüldü. 

Kaynak: Haber Global TV

Radamel Falcao falcao haberleri Galatasaray transfer haberleri