Erden Timur: "Her maçta hakemleri yenmek bizim için sıradanlaştı"

Galatasaray
Erden Timur: "Her maçta hakemleri yenmek bizim için sıradanlaştı"

Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yi geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup etmeyi başaran Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Her maçta hakemleri yenmek bizim için sıradanlaştı" sözleriyle hakem yönetimine tepki gösterdi.

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Sarı-kırmızılı takım 1-0 geriye düştüğü, 10 kişi kaldığı ve penaltı kaçırdığı maçın 90+1. dakikasında attığı golle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, maçın ardından yaptığı açıklamada karşılaşmadaki hakem yönetimine tepki gösterdi.

Erden Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"Sezona başlarken '6 büyük lig olacak' dedik. Buna inandık. Türkiye inanarak neler yapmıştır. Galatasaray inanarak Avrupa'da kupa almışlar. Başka takımların da kupa alması için, 6 büyük lig olmalı diye başladık.

Her maçta hakemleri yenmek bizim için sıradanlaştı. Abdülkerim Bardakçı'ya hiç kimse kırmızı demeyecektir. Bundan birkaç gün önce rakip takımlardan bir tanesinde penaltı görülmedi. İyi niyetli davranmanın karşılığı bu memlekette böyle olmamalı. Bu işe dur diyeceğiz. Türk futboluna kötülük edenler, sonuçlarına katlanmalı. Bunların takipçisi olacağız. TFF yetkilileriyle gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Kasıtlı olarak yapılan bu kasıtlar sadece bize değil, TFF'nin yönetim tarzına da yapılmak isteniyor. Çıkıp gerekeni söyleyeceğiz. Sadece söylemekle de kalmayacağız. Kimse bize ya da başka takıma zarar veremez. Devre arasında tüm konuları ilettik. Randevu da alıp ileteceğiz. Her hafta Galatasaray hakemleri yenmek zorunda değil. Bu işler bir şekilde son bulacak.

Bağımsız bir kurul oluşturduk ve kararları inceletiyoruz. Bu düzen böyle devam ederse, her şeyi yayınlayacağız. Her masada olma deyiminin hakkını her yerde bugüne kadar verdik. Bunu hakem hataları için söylüyorum. Başka konular da var. Galatasaray bu ülkeye olimpiyatları, birçok branşı getiren değerli bir camiadır. Birçok camia da değerlidir. Sadece kendi camiamıza hoş görünmek için değil, Türkiye için bir şeyleri yapacağız.

Transfer sayısını söylemeyeceğim, herkes görecek. Yeni transferler Çarşamba ve Perşembe günü gelecek."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Erden Timur Galatasaray-Gaziantep FK maçı