Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Falcao ve seçim açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Radamel Falcao için yapılan eleştirilere yanıt verirken yıldız golcünün sakatlık süreci hakkında da bilgi verdi.

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Mustafa Cengiz, Radamel Falcao'nun sahalara döneceğini söyledi.

Kolombiyalı golcü için yapılan eleştirilere, transferinde bonservis bedeli ödemediklerini hatırlatarak cevap verdi; "Falcao düzelecek. Onu söyleyeyim. Falcao'da şu olay var. Falcao bir gönül insanı. Söyledim insanlar inanmadı. Türkiye'de bazı ezik düşünceler var. Bir insan sizinle ilgilendiğinde siz onu hemen küçük görüyorsunuz. Falcao'nun Türkiye'yi Galatasaray'ı seçmesi neden onu küçültsün. Bu Galatasaray'ı büyütür."

"ESPN ARAŞTIRMASINDA FALCAO..."

Kolombiyalı ismin transferinin Türkiye için önemli bir reklam olduğunu vurgulayan Mustafa Cengiz "ESPN'in araştırmalarında Falcao ve Galatasaray hala en çok konuşulan isimler! Falcao çok daha yüksek teklif aldı ama Monaco'da kalmadı." diye konuştu.

"APTAL DEĞİLİZ; SAKAT ALMADIK"

"Falcao sakat geldi" iddialarına da tepki gösteren Mustafa Cengiz "1 aya yakın çok büyük direniş gösterdi. Bizim de verdiğimizin çok çok üstünde teklif verdiler gitmedi. 'Gol attıkça adımın hoparlörlerden anılmasından bıktım' diyerek geldi. O kalabalığı gördü. Çok etkilendi ve maça çıktı. Deli gibi koştu. Defans oyuncusu gibi kaleden gol çıkarmaya çalıştı. Aşil tendonundan hiç olmayan bir yerden ödem yaptı. En az 2 yıl daha oynamak istiyorsa bu ödemi yok etmemiz gerekiyor. Falcao sakat bir şekilde gelmedi. Kimse aptal değil. Biz de değiliz. Bazıları gibi imzalayıp sonra sağlık testine sokmayız." ifadelerini kullandı.

"GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK"

Gündemdeki  seçim iddialarını da değerlendiren Cengiz, "Benim Galatasaray ile ilgili yapacağım çok iş var. 2 yılda 3 seçim olur mu? Sanki Galatasaray çökmüş, devamlı seçim isteniyor. Bunu anlamıyorum. Gündemimizde seçim yok." diyerek bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Galatasaray Mustafa Cengiz Radamel Falcao