Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten taraftarına transfer müjdesi

Galatasaray Spor haberleri Galatasaray transfer transfer haberleri
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten taraftarına transfer müjdesi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi ve Milot Rashica'nın durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Özbek, Icardi için şartları zorladıklarını ve transfer için sponsor görüşmeleri yaptıklarını belirtirken, Rashica transferini büyük ihtimalle gerçekleştireceklerini söyledi.

2022-23 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, bir TV kanalına açıklamalarda bulundu. Özbek, Mauro Icardi ve Milot Rashica transferiyle ilgili de konuştu.

ICARDİ TRANSFERİ İÇİN SPONSOR GÖRÜŞMELERİ

Mauro Icardi transferi için şartları zorladıklarını belirten Dursun Özbek, "Bütçemizin dışında bir gelişme olursa diye de sponsor görüşmelerimiz oluyor. Icardi, Galatasaray'ı seviyor ancak yapı da maddi durumlar da önemli. Öncelikle bonservisini almak istiyoruz ya da aynı şartlarla kiralayabilir miyiz diye bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi'ye 750 bin Euro maaş ödediklerini hatırlatan başkan, "Transferin başarı seviyesini ölçebilmek için performansına bakarsınız, bir yandan da fiyat-fayda dengesine" dedi.

"RASHICA TRASNFERİNİ BÜYÜK BİR İHTİMALLE YAPACAĞIZ"

Öte yandan Dursun Özbek, Milot Rashica transferini büyük olasılıkla bitireceklerini bildirdi. Özbek, "Rashica'nın kulübüyle temas halindeyiz. Büyük bir ihtimalle transferini yapacağız" şeklinde konuştu.

Dursun Özbek kadrodaki 5 futbolcuları için resmi teklif aldıklarını da belirtti.

 

Kaynak: Diğer

Galatasaray Galatasaray transfer Icardi transfer transfer haberleri