Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan TFF'ye istifa çağrısı!

Galatasaray
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan TFF'ye istifa çağrısı!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün resmi İnternet sitesi aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini ve tüm kurullarını istifaya davet etti.

Galatasaray'ın dün gerçekleşen yıllık olağan mali genel kurulunda konuşan Başkan Burak Elmas, "Federasyon Başkanının odasında Fatih Terim hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum" ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bugün yapılan açıklamada bu diyalogların yaşanmadığı ve hayal ürünü olduğu belirtilmişti.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise kulübün resmi İnternet sitesi aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, yaşananlara altı kişinin şahit olduğunu belirterek, "Türk futboluna son bir iyilik yapın ve istifa edin!" çağrısında bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüpten "Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini ve tüm kurullarını bir kez daha istifaya davet ediyoruz" başlıklı yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Kulübümüzün demokratik bir şekilde ve tüzüklerimize uygun olarak gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın yaptığı açıklamayı hayret ve üzüntüyle okudum.

Kendisi, altı kişinin bir arada şahit olduğu bir toplantıda yaşananları hiçbir endişe duymadan yalan olarak nitelemiştir.

Asıl yalan budur! Sayın Başkan, asli görevi olan Türk futbolunu yönetmeyi ve çürümüş hakemlik müessesesini ıslah etmeyi başaramadığından, her durumdan ucuz kahramanlık üretmeye çalışmaktadır.

Sayın Nihat Özdemir,

Türk futboluna son bir iyilik yapın ve istifa edin!

Bu vesileyle belirtmek isterim ki yeni yönetimimizin belirleneceği seçimlerimiz tamamlanıp, mazbatamızı devrettiğimiz görevdeki son saniyemize kadar Galatasaray ve adalet için mücadele etmeye devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray burak elmas TFF Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu MHK