Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan olay sözler: Soyunma odasında gizli ses kaydı yapan gözlemciler var

Galatasaray
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan olay sözler: Soyunma odasında gizli ses kaydı yapan gözlemciler var

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yaptığı konuşmada TFF'ye yönelik flaş ifadelerde bulundu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, medya mensuplarıyla sohbet toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Elmas, "Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) çözüm istemeyen, çözümsüzlükten beslenen isimler var. Tff'de seçimlere hazırlanan gruplar Nihat Özdemir'i de zor durumda bırakıyor. Bizim TFF'den isteğimiz eşit uygulama. Hakemlerin kararları kulübe ve kişiye karşı aynı olmalı. Soyunma odası koridorunda gizli ses kaydı yapan gözlemciler var. Hakem raporunu değiştiren gözlemciler var. İlk defa kulüp başkanları aynı konularda mutabık. Biz sisteme uymayacağız,sistemi değiştireceğiz" dedi.

İşte TRT Spor'un sohbet toplantısından aktardıkları:

"Önceliğimiz Galatasaray'ın finansal yönünü güçlendirmek. Biz bir dönemi kurtarmak için transfer yapmayacağız. Galatasaray'ın geleceğini düşünerek hareket edeceğiz. Gelen giden oyuncuların maliyetlerine göre takviyeler yapacağız.

GEDSON FERNANDES

Gedson’un da bize olan ilgisi ortada. Listemizde yer alan başka oyuncular da var. Ocak ayında gerekli hamleleri yapacağız. Gedson olmazsa başkası olur.

MUSTAFA MUHAMMED'İN BONSERVİSİ

Aralık sonuna kadar opsiyonumuz var. Kendisi Galatasaray'da kalmak için istekli. Bu kulüpte kim oynamak istemez?

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN SÖZLEŞMESİ

Kerem'in çıkış maddesi bulunmuyor. Hocamız Bartuğ’nun da kalmasını istiyor. Menajeri ile görüşüyoruz.

FEGHOULI VE BABEL

Onlar da kendilerini düşünmek zorundalar ve bu yüzden ücretlerinde indirime gitmek istemeyebilirler. Profesyonellik örneği göstererek hala bize ciddi katkılar veriyorlar.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Genç bir takım kurduk ve alışma sürecinde dalgalanmalar olacağını tahmin ediyorduk. Hiçbir şey bitmedi. Ligde herkes her an puan kaybedebiliyor. 14 puan fazla görünse de bu farkın pozitif anlamda böyle kalmayacağına eminim. Galatasaray'ın geleceği için bir dönem istediğimiz sonuçları alamayabiliriz belki ama bundan korkmuyoruz.

"HEDEFİMİZ BORCU CİDDİ ANLAMDA DÜŞÜRMEK"

Hedefimiz Galatasaray borcunu ciddi anlamda düşürmek. Gelir ve gider yönetimi konusunda UEFA kurallarına uyabilecek bir sisteme geçmeyi hedefliyoruz. Şu ana kadar başarılı gittiğimizi söyleyebilir.

"BAŞKANLIK PERFORMANSIM..."

Ben kendime şu an için 10 üzerinden 5 veriyorum çünkü Galatasaray ile kurduğum hayallere ulaştığımız zaman 7-8’lere çıkabilirim.

HAKEM TARTIŞMASI

Kalite sorunu ortada. Maçları yönetemeyecek hakemler mevcut. Daha şeffaf olmak adına adımlar atılmasını istiyoruz. Hakemlerle ilgili Avrupa ile aramızda siyah ve beyaz kadar fark var.

"GİZLİ SES KAYDI ALAN GÖZLEMCİ..."

Soyunma odası koridorunda gizli ses kaydı yapan gözlemci yakaladık. Federasyonun raporlarını sızdıran kişiler de var. Disiplin kurulunda da kasıtlı sevkler bulunuyor.

YABANCI SINIRI

Bu konuda ciddi bir dayanak yok. Milli marş okuyabilen futbolcu yok gibi söylemler sonrası bu durum ortaya çıktı. Ayrıca menajerler de Türk futbolcuların değerinin artması adına adımlar attı. Türk futbolu şu anda dipte. Pastanın büyütülmesi gerekiyor. Türk futboluna dışarıdan etki ediliyor.

 

Kaynak: Diğer

burak elmas Galatasaray TFF Galatasaray haberleri