Galatasaray aradığı stoperi Ada'da buldu

Galatasaray Tottenham Inter Transfer İngiltere Premier Lig
Galatasaray aradığı stoperi Ada'da buldu
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Savunmaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın ismi Tottenham'ın İngiliz oyuncusu Japhet Tanganga ile anılıyor. 24 yaşındaki savunmacıyla Sarı-kırmızılıların yanı sıra pek çok kulübün daha ilgilendiği iddia edildi.

Yaptığı yıldız transferiyle dikkat çeken ve dünya basınında gündem olmayı başaran Galatasaray, kadrosunu takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Sarı-kırmızılılar bir süredir arayışlarına devam ediyordu. Cimbom'un Tottenham'ın İngiliz savunmacısıyla ilgilendiği iddia edildi.

İngiliz basınından Sky Sports'un haberine göre; Galatasaray, Tottenham'dan Japhet Tanganga ile ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor.

Kuzey Londra ekibinin bu yaz stoper bölgesine Micky van de Ven ve Ashley Phillips'i aldığı hatırlatılırken bu sebepten Tanganga'nın takımda forma şansı bulmasının zorlaştığı ifade edildi.

24 yaşındaki oyuncunun geçtiğimiz yıl Milan'a transfer olmaya çok yaklaştığı fakat teknik direktör Antonio Conte'nin kalmasını istemesi sonrasında kariyerini Tottenham'da sürdürme kararı aldığı bildirildi.

7 MAÇTA FORMA GİYDİ

İngiliz stoperle İngiltere Premier Ligi'nden bazı ekiplerin yanı sıra Inter'in de talip olduğu fakat henüz kesinleşen bir şeyin olmadığı belirtildi.

Tottenham'ın hem kiralama hem de oyuncuyu bonservisiyle gönderme seçeneğine açık olduğu da gelen haberler arasında. İngiliz ekibi Tanganga'nın yanı sıra kadroda düşünülmeyen Davinson Sanchez ve Joe Rodon ile de yollarını ayırmak istiyor.

Japhet Tanganga, Antonio Conte'nin kendisini ısrarla takımda tutmak istemesine rağmen yalnızca 7 karşılaşmada forma şansı bulabilmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Galatasaray Transfer son dakika Japhet Tanganga Tottenham İngiltere Premier Lig