Galatasaray Angelino transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray Transfer

Galatasaray, Leipzig'in sol beki Angelino transferini KAP'a bildirdi. Angelino'dan taraftarlara bir mesaj da geldi.

Galatasaray, Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig forması giyen İspanyol sol bek Angelino’nun transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) bildirdi.

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı ekip, Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig forması giyen 26 yaşındaki Angelino’yu kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı ekipten konuyla ilgili olarak KAP’a yapılan açıklama şu şekilde: “Profesyonel futbolcu Jose Angel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

TARAFTARA MESAJ

Angelino'nun uçakta Galatasaray taraftarlarına seslendiği bir video da paylaşıldı.

ANGELINO İSTANBUL'A GELDİ

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, RB Leipzig’ten Jose Angelino’nun 1 yıllığına kiralanması için başlattığı görüşmeler sonrası oyuncu İstanbul’a geldi.

Almanya’dan özel uçakla gelen Angelino, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden İstanbul’a giriş yaparken, karşılamaya sarı-kırmızılı taraftarlar da geldi. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur de oyuncu ile birlikte uçaktan indi.

İspanyol sol bek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Burada olduğum için çok mutluyum, oynamak için sabırsızlanıyorum. Umarım hep beraber güzel bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncu daha sonra kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı. Angelino, sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Angelino KAP