Galatasaray, Alanya'dan 1 puanla döndü

Alanyaspor Galatasaray
Galatasaray, Alanya'dan 1 puanla döndü

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve kazanamama serisini 5 maça çıkardı.

Galatasaray, Süper Lig'in 24. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 39. dakikasında Alanyaspor, Wilson Eduardo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, iki dakika sonra Kerem Aktürkoğlu'nun kaydettiği golle skoru 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Alanyaspor'da Juanfran 72. dakikada Babel'e yaptığı tehlikeli hareketin ardından doğrudan kırmızı kart gördü.

Mücadelenin ilerleyen bölümünde başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Alanyaspor puanını 39'a yükseltti. Kazanamama serisi 5 maça çıkan Galatasaray ise 28 puana yükseldi.

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray sahasında Kayserispor ile karşılaşacak, Alanyaspor ise Kasımpaşa'nın konuğu olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem Mete Kalkavan'ın ilk düdüğüyle karşılaşmaya Alanyaspor başladı.

7' Alanyaspor'da Efecan'ın ceza sahası sağ çaprazından çektiği sert şutta Pena gole izin vermedi. Pozisyonun devamında Wilson'ın voleyle çektiği tutta top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

23' Galatasaray'da Cicaldau sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra çaprazdan şutunu çekti, Marafona'nın parmaklarının ucuyla çıkardığı topu sonrasında Novais uzaklaştırdı.

36' Alanyaspor'da Juanfran'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada ön direkte Emre Akbaba, arka direkte Efkan topa dokunamayınca top kaleye paralel şekilde auta çıktı.

39' Alanyaspor'da Novais'in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada markajdan kurtulan Wilson Eduardo müsait durumda kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray, Alanya'dan 1 puanla döndü - Resim : 1

41' Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası dışından şutunu çekti. Juanfran'dan seken top kaleci Marafona'yı kontrpiyede bıraktı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1

Galatasaray, Alanya'dan 1 puanla döndü - Resim : 2

45' Galatasaray'da Kerem'in ceza yayı üzerinden çektiği şutta Marafona gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

46' Karşılaşmanın ikinci yarısına Galatasaray başladı.

54' Alanyaspor'da Novais'in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Wilson Eduardo ilk golde olduğu gibi markajdan kurtulup altıpas üzerinden topa kafayı vurdu, Pena bu kez gole izin verdi.

62' Alanyaspor'da Candeias yerini Davidson'a bıraktı.

69' Alanyaspor'da Emre Akbaba'nın ceza sahası dışından çektiği şutta Pena rahat bir şekilde topu kontrol etti.

72' Alanyaspor'da Juanfran, Babel'e yaptığı tehlikeli hareketin ardından direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Akdeniz ekibi karşılaşmanın son bölümünde 10 kişi mücadele edecek.

75' Alanyaspor'da Wilson Eduardo ve Efkan, yerlerini Oğuz ve Umut'a bıraktı.

77' Alanyaspor'da Oğuz'un sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortasında Davidson yakın mesafeden şutunu çekmeyi başardı, Pena iki hamlede topa sahip oldu.

80' Galatasaray'da Taylan, Emre Kılınç ve Cicaldau oyundan çıkarken Morutan, Pulgar ve Feghouli oyuna giren isimler oldu.

86' Galatasaray'da Pulgar, Davidson'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

87' Galatasaray'da Babel yerini Halil'e bıraktı.

90+1' Alanyaspor'da Novais'in ceza sahası dışından çektiği şutta top farklı şekilde auta çıktı.

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Kaynak: Haber Global TV

Alanyaspor Galatasaray Süper Lig Alanyaspor Galatasaray canlı maç izle bein sports izle canlı maç izle selcuksports izle selcuksportshd güncel