Galatasaray'a Falcao müjdesi: Kadroya alınmadı

Galatasaray'a Falcao müjdesi: Kadroya alınmadı

Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırma Falcao gelişmesi. Monaco, Lyon maçı kadrosuna yıldız gölcüsünü almadı. Gözler yapılacak açıklamaya çevrildi

Galatasaray ve Monaco arasında artık yılan hikayesine dönen, öte yandan sarı-kırmızılı taraftarların dört gözle beklediği Falcao transfer sürecinde çok kritik bir gelişme yaşandı. Form durumu zirvede olmasına ve herhangi bir sakatlığı da bulunmamasına rağmen Radamel Falcao, Monaco'nun bugün saat 21:45'te Olympic Lyon'u konuk edeceği maçın kadrosuna dahil edilmedi. Hazırlık maçlarında forma giyen, hatta gol de atan Falcao'nun maç kadrosuna alınmaması, Galatasaray-Monaco arasındaki görüşmelerin sonuçlandığı şeklinde yorumlandı. İddialara göre Galatasaray, Falcao transferi için Monaco'ya bir miktar bonservis vermeyi kabul ettiği için transferdeki kilit açıldı. Şimdi tüm taraftarlar heyecanla Falcao transfer haberini bekliyor.

Bilindiği üzere menajer Ahmet Bulut tarafından yürütülen görüşmelerde Falcao ve Galatasaray arasında anlaşma sağlandığı, Monaco'nun ise sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan yıldız golcüyü bonservissiz bırakmak istemiyor, Falcao'yu göndermeden önce de bir forvet transferi yaparak forvet hattını garantiye almak istiyordu.
Tüm bunların yanında Galatasaraylı futbolcular ve taraftarlar ile Falcao arasında sosyal medya flörtü de tüm hızıyla devam ediyordu. Galatasaray'ın Akhisarspor'u 1-0 yenerek Süper Kupa'yı müzesine götürme hakkı kazanmasının ardından Muslera'nın kutlama paylaşımına Falcao, resmi hesabından "Cimbombom" yorumlu yapmış, eski takım arkadaşlarından Ryan Donk ise bu yoruma "Lig başlıyor, çabuk gel" şeklinde yanıt vermişti.

Galatasaray transfer haberleri Falcao Monaco Lyon