Haaland'ın babasından Real Madrid taraftarına çirkin hareket

UEFA Şampiyonlar Ligi Erling Haaland Real Madrid Manchester City

Erling Haaland, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid karşısında sessiz kaldı. Fakat babası Alf Inge Haaland, Real Madrid taraftarıyla arasında yaşanan olayların olduğu bir görüntüden dolayı dünya basınının gündeminde.

Alf-Inge Haaland, Manchester City’nin deplasmanda Real Madrid ile 1-1 berabere kaldığı maçı izlemek için Santiago Bernabeu’daki yerini aldı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde, baba Haaland'ın Real Madrid taraftarlarına tepki gösterdiği ve eflatun-beyazlı taraftarların 50 yaşındaki eski futbolcuya “Adios” diyerek tepki gösterdiği görülüyor.

Haaland’ın babasının daha sonra locasının hemen altındaki tribünde yer alan taraftarlara gülümseyerek el salladığı görüldü. Manchester City'nin eski oyuncusu, kendisine yönelik tezahüratlar devam ederken, Real Madrid taraftarlarına da kulaklarını kapattı. Güvenlik ekibinin, Alf-Inge’yi bulunduğu yerden çıkarmak için müdahale ettiği anlar da görüntülere yansıdı.

İspanyol gazeteci Inaki Angulo ise Alf-Inge’nin maç sırasında Real Madrid taraftarlarına hakaret ettiğini ve ayrıca tribünden güvenlik görevilileri eşliğinde çıkarılmadan önce yiyecek fırlattığını da iddia etti.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Şampiyonlar Ligi futbol Haaland Real Madrid Manchester City